Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓυναικοκτονία στη Δράμα: Νέα στοιχεία για το έγκλημα - Ο καυγάς, το...

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Νέα στοιχεία για το έγκλημα – Ο καυγάς, το φονικό και η αυτοκτονία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Δράμας στην Προσοτσάνη. Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του και ώρες μετά αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι με το ίδιο όπλο. Οι άγνωστες πτυχές πίσω από το άγριο έγκλημα καθηλώνουν.

Οι κάτοικοι της Προσοτσάνης στη Δράμα είναι αναστατωμένοι με τη νέα γυναικοκτονία που συνοδεύτηκε και από την αυτοκτονία του δράστη. Όλοι στην κωμόπολη της Δράμας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του 64χρονου. Ο δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα την σύζυγό του, στο σαλόνι του σπιτιού και έπειτα με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη, μπορεί να έμενε μαζί με το σύζυγό της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαιναν καλά. Του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μάλιστα όπως ανέφεραν άτομα από τον κοινωνικό κύκλο του ζευγαριού στο newsit.gr, η 59χρονη είχε αναφέρει στον 64χρονο σύζυγο της ότι σήμερα σκόπευε να φύγει από το σπίτι.

Παρόλα αυτά κάνεις τόσο από την πλευρά των συγγενών τους όσο και των φίλων τους δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την εξέλιξη.   Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας  στην περιοχή της καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα