Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓυναίκα καταγγέλλει ότι δεσμεύτηκε ο λογαριασμός του παιδιού της που έχει καρκίνο

Γυναίκα καταγγέλλει ότι δεσμεύτηκε ο λογαριασμός του παιδιού της που έχει καρκίνο

Μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε μια γυναίκα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open καθώς όπως ανέφερε δέσμευσαν τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια με δικαιούχο τον καρκινοπαθή γιο της, που σήμερα είναι 20 ετών. Όπως σημειώνει στον λογαριασμό είχαν μαζευτεί οικονομίες από επιδόματα ενώ ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος ως ακατάσχετος με την ίδια να δηλώνει ότι δεν έχει οφειλές.

«Δέσμευσαν 9.400 ευρώ. Ο λογαριασμός είχε τα επιδόματα πρόνοιας για τους καρκινοπαθείς, τη διατροφή από τον πατέρα του, κάποιο επίδομα θέρμανσης από πέρσι, κάποια επιδόματα ενοικίου, το επίδομα τέκνων και οι μισθοδοσίες οι δικές μου» είπε η κ. Ευθυμία. «Δεν έχω πάρει επιστολή, δεν έχω οφειλές. Ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος ως ακατάσχετος. Ο πρώτος δικαιούχος είναι ο γιος μου», είπε η κα. Ευθυμία.

Η ίδια δεν γνωρίζει τους λόγους της κατάσχεσης και η ίδια λέει πως από την τράπεζα την δίνουν απλά έναν κωδικό.Πάντως σύμφωνα με τον φοροτεχνικό Σπύρο Σταυρούλια δεν αποκλείεται να πρόκειται για λάθος που θα κληθεί να λύσει η τράπεζα και το αρμόδιο υπουργείο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα