Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓλυκά Νερά: Όταν ο 32χρονος πιλότος είχε κάνει… guest στην εκπομπή του...

Γλυκά Νερά: Όταν ο 32χρονος πιλότος είχε κάνει… guest στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της συζύγού του βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.Αυτό που τον είχε βάλει στο «στόχαστρο» της κοινής γνώμης αμέσως μετά την άγρια δολοφονίας της Καρολάιν, ήταν η στάση του προς τις τηλεοπτικές κάμερες αλλά και το θέατρο που έπαιζε, όπως αποδείχτηκε.

Ο 32χρονος πιλότος μάλιστα, εντοπίζεται στα πρώτα του βήματα με τη… δημοσιότητα, το 2013, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σε ηλικία 25 ετών και δεν είχε γνωρίσει ακόμα την Καρολάιν στην Αλόννησο.

Η εταιρεία του τότε είχε διοργανώσει μία χριστουγεννιάτικη γιορτή για το Χαμόγελο του Παιδιού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Πάχη Μεγάρων όπου μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά, το βίντεο είχε μεταδοθεί από το δελτίο του ΑΝΤ1.

Στο πλάνο στο 01:26 λεπτό φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε ηλικία 25 ετών να πίνει το ποτό του και να χαμογελάει, ανέμελος.

Δύο χρόνια αργότερα, η εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα Επαγγέλματα» από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, βρίσκεται πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Πάχη Μεγάρων. Πλέον εκεί ο 33χρονος τώρα πιλότος σε ηλικία 27 ετών φαίνεται να παρακολουθεί τις οδηγίες των ανωτέρων του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα