Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο και ένα ένοχο μυστικό - Όσα δεν...

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο και ένα ένοχο μυστικό – Όσα δεν αποκάλυψε η κάμερα του σπιτιού

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με τη φρικτή γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά με θύμα την Καρολάιν. «Θεωρώ πως ο λόγος που σταμάτησαν οι συνεδρίες είναι ότι, σε κάποιον καβγά, η Καρολάιν είχε πει στον Μπάμπη πως μου είχε εκφράσει τις φοβίες της για το σπίτι, για τη δουλειά του, για την ύπαρξη τρίτου προσώπου» είχε αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμφωνα με τη Real News.

Δύο μήνες μετά τη δολοφονία της κοπέλας από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στο μεταξύ είχε ομολογήσει, η κ. Μυλωνοπούλου αποκάλυψε, σε νέα κατάθεση που έδωσε στις 19 Ιουλίου, ακόμη ένα πρόβλημα που απασχολούσε την 20χρονη και, ίσως, αποτελούσε και μία από τις βασικές αιτίες για τους καβγάδες που είχαν.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Καρολάιν μίλησε για πρώτη φορά στη σύμβουλο ψυχικής υγείας για το θέμα που την προβλημάτιζε. Και αποκάλυψε τις υποψίες της ότι ο σύζυγός της την απατά με μια γνώριμή του από το παρελθόν. «Η Καρολάιν μού παραπονέθηκε ότι ο Μπάμπης κάποιες Κυριακές φεύγει για δουλειά, γεγονός που δεν της άρεσε. Επίσης, είπε ότι δεν της άρεσε η δουλειά του Μπάμπη και η συναναστροφή του με άτομα του γυναικείου φύλου στον εργασιακό του χώρο, με τα οποία αυτός διατηρούσε σχέση μέχρι το 2015», είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια συνάδελφο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2015 έως τις αρχές του καλοκαιριού του 2016. Η Ελένη Μυλωνοπούλου ρώτησε στη συνέχεια τον πιλότο αν πράγματι έλειπε τις Κυριακές από το σπίτι. «Ο Μπάμπης μου επιβεβαίωσε πως πράγματι μια Κυριακή πήγαινε κάπου κάποιους πελάτες και η Καρολάιν τον έφερνε σε δύσκολη θέση γιατί τον έπαιρνε συνέχεια στο τηλέφωνο. Εγώ τότε προσπάθησα να τη δικαιολογήσω και του είπα ότι είναι φυσιολογικό να της λείπει μια μέρα που είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί και εκείνος ήταν στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

Στην πορεία των συνεδριών, η Καρολάιν άρχισε να ανοίγεται περισσότερο και είπε στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πως φοβάται, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε τι συνίσταται ο φόβος της. «Όταν τη ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο, δεν μου απάντησε», κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

«Ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ούτε φυσικά καμία παράλληλη σχέση. Τόσο κατά την προανάκριση όσο και κατά την ανάκριση, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή ετέρου προσώπου. Αυτά τα οποία αναφέρονται είναι μυθοπλασίες», δήλωσε στη Realnews ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Μου έστελνε σημειώματα λίγες ημέρες πριν σκοτώσει την Καρολάιν»
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει την άτυχη Καρολάιν έστειλε σημείωμα στην πρώην φίλη του ζητώντας να τη συναντήσει από κοντά.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα διατηρώντας την ανωνυμία της.

Η γυναίκα, που μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη της Ελλάδος έκανε λόγο για έναν άντρα εμμονικό και υποστηρίζει πως έκανε τα πάντα για να χωρίσει από τον σύζυγό της.

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω» τόνισε ακόμα.

Η γυναίκα είπε πως την πίεζε να τη συναντήσει από κοντά το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία. «Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης», είπε και πρόσθεσε: «Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;» αναρωτήθηκε σοκαρισμένη.

«Είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα»
Την ίδια ώρα, φίλος του πιλότου έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με άλλη γυναίκα ενώ ήταν παντρεμένος με την Καρολάιν.

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια μίλησε για το γάμο του φίλου του με την Καρολάιν, αλλά και στην τραγική κατάληξή της. «Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» πρόσθεσε.

«Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν ο Μπάμπης είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ, ο φίλος του πιλότου απάντησε: «Κάνουν ένα τεστ με τον ψυχίατρο του Γ.Ν.Α. στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής. Αυτό δε λέει όμως τίποτα. Μετά από πέντε χρόνια, μπορεί να τρελάθηκε αυτός» κατέληξε.

«Δεν είχα παράλληλη σχέση» λέει ο Μπάμπης
Από την πλευρά του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διέψευσε μέσω του δικηγόρου του τη μαρτυρία της γυναίκας. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε: «Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε».

Πρόσθεσε μάλιστα πως επικοινώνησε με τον πιλότο που βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό και του είπε ότι διαψεύδει τα όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα. «Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες».

Το υλικό της κάμερας που δε βρέθηκε ποτέ
Καρέ-καρέ ξετυλίγεται το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, με το πανελλήνιο να τις παρακολουθεί συγκλονισμένο. Άλλωστε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο η λήθη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη γυναικοντονία που σόκαρε κυριολεκτικά την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν υπάρχουν αναφορές ότι την ημέρα της δολοφονίας της η άτυχη κοπέλα είχε προσπαθήσει δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού.

Πρόκειται για την κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, μετά τη δολοφονία έβγαλε και πέταξε στον βόθρο του σπιτιού.

Την κάρτα μνήμης είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και την είχαν στείλει στην Κίνα, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν γινόταν να ανασυρθεί υλικό.

Τι μπορεί να έψαχνε η Καρολάιν
Κανείς δεν ήξερε τι έψαχνε η Καρολάιν εκείνες τις ώρες. Όπως αναφέρει φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, «ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Εξώδικο του συζυγοκτόνου για εξώφυλλο βιβλίου
Στο μεταξύ απεστάλη σήμερα το εξώδικο από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον εκδοτικό οίκο για το βιβλίο, στο εξώφυλλο του οποίου υπάρχει η φωτογραφία του πιλότου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, με το εξώδικο ζητά την αλλαγή του εξωφύλλου και την αφαίρεση της φωτογραφίας του.

Αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προχωρήσει σε αγωγή και θα διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία εάν του επιδικαστεί σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση, θα τη δώσει στην κόρη του Λυδία. Συγκεκριμένα θα δώσει τη διαχείριση του ποσού σε όποιον έχει την επιμέλεια της μικρής.

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα