Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓλυκά Νερά: Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα σχέδια...

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα σχέδια πτήσης του ελικοπτέρου

Μπορεί η αστυνομία να εξιχνίασε την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ,αποσπώντας την ομολογία του 33χρονου πιλότου, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα του δράστη και τυχόν σύνδεσή τους με άλλες δραστηριότητες, σενάριο που δεν θεωρεί απίθανο η οικογένεια του θύματος, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης στον βρετανικό Τύπο. Ακόμη, οι Αρχές ερευνούν και πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων χωρίς ωστόσο να προκύπτει για την ώρα κάτι το αξιόλογο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών του 33χρονου δεν προκύπτει κίνηση υπέρογκων ποσών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτα, παρά μόνο η κατάθεση του ποσού που έδινε στο ζευγάρι η οικογένεια της Καρολάιν, δηλαδή τα 1.000 μηνιαίως.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ούτε από τις πτήσεις του πιλότου προκύπτει «περίεργη» δραστηριότητα αφού οι αστυνομικοί εξέτασαν τα σχέδια πτήσης του ελικοπτέρου που δείχνουν τα ταξίδια που έκανε και τα οποία διασταυρώθηκαν και με την ίδια την εταιρεία στην οποία ανήκει το ελικόπτερο. Επίσης, όσο για μια 40χρονη γυναίκα που φέρεται να είχε επικοινωνία με τον πιλότο μέχρι στιγμής δεν προκύπτει πως είχε κάποια εμπλοκή με το ζευγάρι.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα