Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓιώργος Καπουτζίδης: "Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια"

Γιώργος Καπουτζίδης: “Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια”

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιος ήταν εκείνος που τον ώθησε να μιλήσει δημοσίως, πρώτη φορά, για τη σεξουαλικότητά του.

“Δεν μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν για να μη φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου”, ανέφερε, αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης. “Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο”, συνέχισε ο ηθοποιός

“Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι, αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός, ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι; Τώρα θα δεις”, ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός για το πρόσωπο που τον ώθησε να κάνει coming out το 2020.

Να τονισθεί πως ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος στην προσωπική του ζωή. “Φοβάμαι την απώλεια της ελευθερίας μου”, ανέφερε. “Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου δεν είχα άγχος, αλλά την κούραση που έχει κάποιος που κάνει μαραθώνιο”, είπε για τη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα