Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓιατί κάποια ζώδια μισούν το καλοκαίρι

Γιατί κάποια ζώδια μισούν το καλοκαίρι

Είναι συχνό φαινόμενο κάποιοι να μετράνε κάθε χρόνο μέχρι τις… 40 Αυγούστου, για να συνεχίσουν τα μπάνια και τις εξόδους.

Όμως υπάρχουν και οι άλλοι που το καλοκαίρι δεν θέλουν να το βλέπουν ούτε ζωγραφιστό! Δώσε τους λοιπόν, βουνό και λίγη ψύχρα και κάνε τους ότι θες!

Μια μικρή προσέγγιση για τους ανθρώπους που μισούν το καλοκαίρι… βάσει ζωδίου, έκαναν οι Times of India. Αυτά είναι:

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει όχι μόνο τον χειμώνα και το κρύο, αλλά και τα χειμερινά σπορ. Δεν είναι φαν της θάλασσας και αν πρέπει να βρεθεί εκεί, θα μπει λίγο στο νερό και μετά θα τον… χάσεις στο μπαρ.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει καρκίνος που να αντέχει το καλοκαίρι. Πες του να πάτε στη θάλασσα και θα σου απαντήσει ότι προτιμά να κάτσει σπίτι και να δει ταινία στον καναπέ.

Παρθένος
Ο Παρθένος αγαπάει τον χειμώνα και το κρύο, ενώ πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα εκείνη την εποχή. Τον ενοχλεί η ζέστη και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί όταν.. ιδρώνει.

Σκορπιός
Και ο Σκορπιός δεν είναι θαυμαστής του καλοκαιριού. Δεν θέλει να πάει παραλία «αν δεν πέσει πρώτα ο ήλιος», ενώ δεν είναι απίθανο αν από τη σερβιτόρα που θα πάει στην ξαπλώστρα του ζητήσει ένα καπουτσίνο -ακόμα και με 40 βαθμούς Κελσίου.

Αιγόκερως
Ένα από τα ζώδια που κανονίζουν τη ζωή τους και τους στόχους τους κάθε χειμώνα.

Υδροχόος
Λάτρης των χειμερινών σπορ και γενικότερα του βουνού ο Υδροχόος, λατρεύει το τζάκι και την αγαπημένη του κουβέρτα που δεν θέλει να την αποχωρίζεται ποτέ!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα