Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία''Βόμβες'' Φιλιππίδη - Σπάει τη σιωπή του και περνάει στην αντεπίθεση

”Βόμβες” Φιλιππίδη – Σπάει τη σιωπή του και περνάει στην αντεπίθεση

Μετά τις πρώτες μέρες στη φυλακή όπου όλα τα ρεπορτάζ παρουσίαζαν έναν Φιλιππίδη τρομοκρατημένο και χαμένο να μην πιστεύει αυτό που του έχει συμβεί, το σκηνικό δείχνει να αλλάζει. Ο γνωστός ηθοποιός ανασυγκροτείται και ετοιμάζει την επικοινωνιακή αντεπίθεσή του. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μπαμ», φέρεται αποφασισμένος πλέον να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για κίνηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες, προκειμένου να προσπαθήσει ο ηθοποιός να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει να δίνει συνέντευξη στην οποία θα προσπαθήσει να αντικρούσει τις εις βάρος του κατηγορίες, ρίχνοντας τις δικές του βόμβες.

Και πραγματικά έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κατορθώσει να το κάνει αυτό, καθώς μιλάμε για πολλές καταγγελίες από διαφορετικές γυναίκες που δείχνουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο παραβατικής συμπεριφοράς. Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα και το ίδιο θα υποστηρίξει και στη δημόσια παρέμβασή του.

Πηγή:dailymedia

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα