Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: 64χρονος έπεσε στο κενό από μεταλλική πεζογέφυρα στην Νέα Ιωνία -...

Βόλος: 64χρονος έπεσε στο κενό από μεταλλική πεζογέφυρα στην Νέα Ιωνία – Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

- Advertisement -

Θανάσιμη πτώση ενός άντρα στο κενό από μεταλλική πεζογέφυρα στην Νέα Ιωνία με την τοπική κοινωνία του Βόλου να είναι σοκαρισμένη από το συμβάν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα Ελληνικής καταγωγής ο οποίος νωρίς το πρωί σήμερα έπεσε από μεταλλική πεζογέφυρα του ΟΣΕ. Το θύμα αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη όταν κατά τις πρωινές ώρες ο άνδρας ανέβηκε στην πεζογέφυρα ύψους περίπου 7-8 μέτρων επί της οδού Βυζαντίου στην Νέα Ιωνία και ακολούθως για άγνωστους λόγους βούτηξε στο κενό. Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του κατά την πτώση του την άσφαλτο. Στην συνέχεια η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για το περιστατικό με τον άνδρα να κείτεται ήδη νεκρός, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο για να παραλάβει την σορό του και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίοικοι που αντιλήφθηκαν την τραγική κατάληψη της πτώσης. Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε και ένα ποδήλατο με καλάθι στο μπροστινό μέρος με τις αρχές να εξετάζουν αν ανήκε στο θύμα, ενώ επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον άτυχο άνδρα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα