Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: 37χρονος απειλούσε να κάψει το σπίτι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του

Βόλος: 37χρονος απειλούσε να κάψει το σπίτι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του

Ο υποτιθέμενος έρωτας ενός 37χρονου για την 26χρονη αρραβωνιαστικιά του είχε πολλά επεισόδια βίας και απειλών και χθες κατέληξαν στο Αυτόφωρο.

Στο τελευταίο περιστατικό, την παρακαλούσε να βγει έξω για να την δει, ειδάλλως θα έκαιγε το σπίτι της, μέχρι που τον “μάζεψε” η αστυνομία. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε πριν μήνες μετά από 3,5 χρόνια κοινού βίου, αλλά ο έρωτας δεν σταμάτησε και το ζευγάρι αντάλλασσε μηνύματα, ενώ ταυτόχρονα η 26χρονη ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα να μην την ενοχλεί καθώς ο 37χρoνος δημιουργούσε επεισόδια.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, το τελευταίο από αυτά έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου με τις απειλές έξω από το σπίτι της νεαρής και τον 37χρονο να χτυπάει την πόρτα και να φωνάζει πως θα βάλει φωτιά. Στο δικαστήριο έκλαιγε και δήλωσε στους δικαστές πως την λατρεύει και δεν μπορεί να μην την βλέπει, ότι ποτέ δεν θα της έκανε κακό και δεν θα άγγιζε μια τρίχα από τα μαλλιά της.

“Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Καρολαϊν και όταν του είπε ότι θα φύγει την σκότωσε“, δήλωσε ο δικηγόρος της 26χρονης Θανάσης Χαρμάνης και οι δικαστές που τον έκριναν ένοχο ανέφεραν πως είναι αδιανόητη η σκέψη πως μπορείς να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο προκαλώντας τον φόβο του. Εάν ο 37χρονος προσεγγίσει ξανά την 26χρονη ή έστω της στείλει μήνυμα στο κινητό θα εκτίσει τρεις μήνες στη φυλακή. Επίσης θα εμφανίζεται για ένα χρόνο στο αστυνομικό τμήμα. Ο 37χρονος έκλαψε γοερά, όταν του ανακοινώθηκε η ποινή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα