Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Τι λέει η μητέρα του 31χρονου που εξαφανίστηκε (ΦΩΤΟ)

Βόλος: Τι λέει η μητέρα του 31χρονου που εξαφανίστηκε (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση νεαρού άνδρα, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες αναζητείται με αγωνία από την οικογένεια του.

Ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει μόνιμα, συνέχισε στο Αμύνταιο Φλώρινας και κατέληξε στο Βόλο, όπου κατασκήνωσε τελικά στο λόφο της Γορίτσας με μία μπλε σκηνή.

Τελευταία φορά εθεάθη από μία γνωστή του γυναίκα, στις 21 Ιουλίου έξω από σουπερμάρκετ που βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο Βόλου. Τον αναζητά με αγωνία τόσο η οικογένεια του που δήλωσε την εξαφάνιση στην Αστυνομία, όσο και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου που έχουν και την άδεια των συγγενών για να ερευνήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Το κινητό του είναι κλειστό εδώ και αρκετές μέρες.

Το newsit.gr μίλησε με τη μητέρα του 31χρονου, η οποία ζει μέσα στην αγωνία και αναφέρει: «Ο γιος μου έφυγε εδώ και περισσότερο από ένα μήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου στις 8 Ιουλίου είχε πάει να τον δει στον Βόλο όπου είχε κατασκηνώσει και του πήγε και λίγα ρούχα που χρειαζόταν. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε. Στις 20 Ιουλίου έκλεισε το κινητό του και απ´ότι είδαμε και τις τελευταίες τραπεζικές συναλλαγές τις έκανε στις 22 του μηνός. Έκτοτε δεν έχει κάνει καμία κίνηση και δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε. Ζούμε μέσα στην αγωνία. Φοβόμαστε μήπως έχει γίνει κάτι κακό. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Έχουμε τρελαθεί από την αγωνία και το άγχος. Αύριο θα πάω με τον πατέρα του στον Βόλο να ψάξουμε κι εμείς. Πρέπει να βρεθεί σύντομα. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα