Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε ποδηλάτη

Βόλος: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε ποδηλάτη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που σήμερα το πρωί παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε ποδηλάτη στον δρόμο εξόδου της εθνικής οδού Λαρίσης – Βόλου προς Περιφερειακό.

Ο άτυχος ποδηλάτης, 50 ετών, πέθανε ακαριαία από το πολλαπλά τραύματα που υπέστη από την παράσυρση.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr. oι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ηλικίας 54 χρόνων, μετά από πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα που διέρχονταν από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Ο 54χρονος οδηγός κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος, καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε άνθρωπο.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11.30 το πρωί όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ποδηλάτη. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον ποδηλάτη και αναζητείται από την Αστυνομία.

Ο άτυχος ποδηλάτης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, καθώς τα τραύματα που έφερε από την παράσυρση ήταν βαρύτατα.

Διερχόμενος οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα που ήταν ήδη νεκρός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα