Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Στο εδώλιο 53χρονος πατέρας για ενδοοικογενειακή βία και κλοπή σε βάρος...

Βόλος: Στο εδώλιο 53χρονος πατέρας για ενδοοικογενειακή βία και κλοπή σε βάρος του γιου του

Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στον Βόλο, η δίκη του πατέρα που χτύπησε το γιό του με κατσαρόλα στο κεφάλι και με την απειλή μαχαιριού του έκλεψε το κινητό και ένα ποσό σε μετρητά.

Συγκεκριμένα πατέρας και γιος διαφωνούν για κληρονομικά θέματα και πλέον οι διαφορές τους θα επιλυθούν στα δικαστήρια. Η σύγκρουση κορυφώθηκε πρόσφατα, όταν ο 53χρονος πατέρας επιτέθηκε στον 37χρονο γιο του μέσα στο σπίτι τους, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και το κεφάλι με μια κατσαρόλα. Στη συνέχεια, απειλώντας τον με μαχαίρι, του έκλεψε το κινητό του αξίας 1.000 ευρώ και 620 ευρώ σε μετρητά. Ακολούθως ο γιος κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί χθες στο Αυτόφωρο.

Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για αύριο, καθώς ο γιος απουσίαζε, έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα όπου διαμένει. Ο 53χρονος, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, οπλοφορία και κλοπή, παραμένει υπό κράτηση. Δήλωσε ότι στην υπεράσπισή του θα καταθέσουν η μητέρα και η κόρη του, οι οποίες ήταν παρούσες στο περιστατικό. Επιρρίπτει την ευθύνη για τη διαμάχη στη νύφη του, κατηγορώντας την ότι διεκδικεί την περιουσία και επηρεάζει τον γιο του. Σε ερώτηση του δικαστηρίου σχετικά με πιθανή χρήση ναρκωτικών, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακισμένος. Αναφέρθηκε επίσης ότι ο γιος του έχει ποινικό μητρώο και παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου μία φορά τον μήνα, λόγω καταδίκης.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα