Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Οικογένειες “ήρθαν στα χέρια” για το… κλιματιστικό – Βία και απειλές

Βόλος: Οικογένειες “ήρθαν στα χέρια” για το… κλιματιστικό – Βία και απειλές

Στον “αέρα” τινάζεται η ηρεμία οικογενειών… με αφορμή τους λογαριασμούς ρεύματος.

Η απόφαση μιας γυναίκας να θέσει σε λειτουργία το κλιματιστικό, το Σάββατο στον Βόλο, προκάλεσε την οργή του συζύγου της. Το ζευγάρι μάλωσε άσχημα για το ενδεχόμενο επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού με αυξημένο λογαριασμό ρεύματος, στον οποίο δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά και κατέληξαν στο τμήμα .

|Τρία παιδιά, με τα έξοδα να “τρέχουν” και οι λογαριασμοί να “πνίγουν” το ζευγάρι, ήταν η αφορμή το κλιματιστικό για να ξεσπάσει “πόλεμος” και να διαταχθεί προκαταρκτική από την εισαγγελία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο άντρας έπιασε την σύζυγό του από τα χέρια και την τράνταζε, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και απειλές, με αποτέλεσμα να φτάσουν στις καταγγελίες και τα δικαστήρια.

Την ίδια ημέρα, στο Νότιο Πήλιο, ένας πατέρας έκανε κεφαλοκλείδωμα στον 35χρονο γιό του, με την ίδια αφορμή. Τόλμησε να… ανάψει το κλιματιστικό και “έγινε” σύρραξη. Ο πατέρας οικονομικά αδύναμος να σηκώσει το βάρος των λογαριασμών, τα έβαλε με τον γιό του επειδή έκανε την κίνηση να πατήσει το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού.

Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα