Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Νεαρός πατέρας τριών παιδιών κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του και...

Βόλος: Νεαρός πατέρας τριών παιδιών κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του και πέθανε στο ασθενοφόρο

Ανάστατος ο Βόλος από την τραγωδία που σημειώθηκε στον Ριζόμυλο. Ένας 49χρονος πατέρας τριών παιδιών, έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή…

Το νήμα της ζωής του 49χρονου πατέρα κόπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του κατέρρευσε, με την οικογένειά του να σπεύδει, αλλά να μην μπορεί να τον συνεφέρει. Στο σπίτι έσπευσε ταχύτατα ασθενοφόρο, αλλά και πάλι δεν υπήρχαν περιθώρια. Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε ασθενοφόρο, με τους διασώστες να προσπαθούν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο άφησε χθες το μεσημέρι (13-10-2022) ένας 49χρονος άνδρας από τον Ριζόμυλο. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για να μεταβεί στον Ριζόμυλο προκειμένου να παραλάβει έναν 49χρονο άνδρα που, πιθανότατα, είχε υποστεί έμφραγμα.

Ο άνδρας μετά από έντονη αδιαθεσία κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έσπευσε αμέσως στο σημείο να παραλάβει τον άνδρα και οι διασώστες να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Για πολλή ώρα, οι διασώστες του έκαναν ΚΑΡΠΑ προσπαθώντας να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο την ώρα που μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου. Εκεί, διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα