Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικους

Βόλος: Αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικους

Ένας άνδρας περίπου 50 ετών συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (23-06-2022) από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στον Βόλο, καθώς αυνανιζόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης, βλέποντας ανήλικα παιδιά. Ο 50χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, στο πάρκου του Αναύρου, βλέποντας ζευγαράκια ανηλίκων σε ρομαντικές στιγμές.

Τον άνδρα, ο οποίος συνοδευόταν από έναν μικρόσωμο σκύλο, εντόπισαν σε περιπολία που έκαναν δύο άνδρες και μία γυναίκα της Δημοτικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούν καθημερινά στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο άνδρας, μόλις αντιλήφθηκε ότι τον έχουν εντοπίσει τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τον σκύλο του! Τότε οι δημοτικοί αστυνομικοί ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά στήνοντας κυριολεκτικά καρτέρι στον μεσήλικα, καθώς πίστευαν ότι θα επιστρέψει στον τόπο για να πάρει τον σκύλο του.

Έτσι και έγινε λίγα λεπτά αργότερα και ο άνδρας συνελήφθη. Σύμφωνα με όσα είδαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, κοιτάζοντας ένα ζευγαράκι 15χρονων παιδιών σε γειτονικό παγκάκι.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα