Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός 12χρονης στον Kολωνό: Απομακρύνθηκε από την εφημερίδα "Το Βήμα" ο γιος...

Βιασμός 12χρονης στον Kολωνό: Απομακρύνθηκε από την εφημερίδα “Το Βήμα” ο γιος του Ηλία Μίχου

Απολύθηκε από το μέσο που εργαζόταν ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία με θύμα 12χρονη στον Κολωνό.

Ο Παναγιώτης Μίχος με ανάρτησή του σήμερα πήρε θέση για το ζήτημα. «Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου», σημείωσε και πρόσθεσε: «Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου, έγραψε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μίχος αναφέρει:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου. Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό! Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα