Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΒιαιοπραγία σε βάρος εργαζομένου για να υπογράψει σύμβαση απόλυσης

Βιαιοπραγία σε βάρος εργαζομένου για να υπογράψει σύμβαση απόλυσης

Ξυλοδαρμό από τους εργοδότες του κατήγγειλε 54χρονος στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει σύμβαση απόλυσης πειθαρχώντας στους όρους της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα με την καταγγελία να γίνεται τον περασμένο  Δεκέμβριο ο 54χρονος εργαζόταν σε εταιρία παροχής υπηρεσιών καλλωπισμού, όταν η 31χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του ανακοίνωσε την απόλυσή του. Ωστόσο λόγω διαφωνιών για τους οικονομικούς όρους λύσης της σύμβασής, δέχθηκε επίθεση και απειλές από τον 45χρονο σύζυγο της ιδιοκτήτριας, ο οποίος με την χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κλειδιά οχήματος και προσωπικά αντικείμενα. Στην συνέχεια ο έτερος από τους δράστες ο 53χρονος τον μετέφερε στο σπίτι του προκειμένου να τους παραδώσει όσα αξίωναν, ενώ επιστρέφοντας στην εταιρεία, από κοινού με τους υπόλοιπους συνεργούς, τον εξανάγκασαν να υπογράψει την απόλυσή του με ευνοϊκούς για την εταιρία όρους.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας και εν σε εκτέλεση παραγγελίας των Εισαγγελικών Αρχών, προχώρησαν σε εξιχνίαση της υπόθεσης Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, εις βάρος πέντε προσώπων για τα, τα αδικήματα της εκβίασης, συνέργειας σε εκβίαση, παράνομης βίας, συνέργειας σε παράνομη βία από κοινού, ληστείας και εξύβρισης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα