Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία“Βεντέτα” μπράβων τρομάζει την αστυνομία – Τα όπλα και…

“Βεντέτα” μπράβων τρομάζει την αστυνομία – Τα όπλα και…

Ανησύχια  έχουν προκαλέσει τα επεισόδια ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας

στην Πάτρα.

Το τελευταίο περιστατικό στην Ελευθερίου Βενιζέλου με άνδρα να προκαλεί φθορές σε κατάστημα εστίασης «χτύπησε» ως καμπανάκι στις αστυνομικές αρχές της περιοχής. Μάλιστα ο δράστης στην Ελευθερίου Βενιζέλου δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικούς πριν του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο είχε ξεκινήσει στην διασταύρωση των οδών Γούναρη και Κανακάρη όταν δυο ομάδες που φέρονται να ανήκουν σε άτομα της νύχτας συνεπλάκησαν ενώ υπήρξε και απειλή πως θα έβγαιναν τα όπλα  Τότε το επεισόδιο είχε λήξει εκεί χάρις στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και ενός κοινού γνωστού.

Ωστόσο μετά από αυτό το περιστατικό φαίνεται πως αναπτύχθηκε «βεντέτα» και ένας εκ των συμμετεχόντων στο πρώτο επεισόδιο, που έχει τη φήμη του θαρραλέου, χτύπησε τον αδελφό του «αντιπάλου του» και μάλιστα αρκετά σοβαρά. Και τότε έγινε το δεύτερο επεισόδιο και μάλιστα στο ίδιο κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Εκεί εμφανίστηκαν δύο αδέλφια, που θεωρούνται από τους πιο «σκληρούς» στην πόλη, και προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον άνδρα για τον οποίον είχαν πληροφορίες πως εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εκείνη την ημέρα όμως δεν βρισκόταν εκεί. Προκλήθηκε επεισόδιο και υπήρξε αναστάτωση στο κατάστημα.

Προχθές όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα και ήταν πιο… σοβαρά! Γι’ αυτό και εκλήθη η Αστυνομία. Όμως τα πράγματα σύμφωνα με το dete δείχνουν πως η «βεντέτα» που έχει ξεκινήσει δεν θα σταματήσει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα