Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒασίλης Καρράς: Έφυγε από το νοσοκομείο και ανέβηκε στην πίστα με την...

Βασίλης Καρράς: Έφυγε από το νοσοκομείο και ανέβηκε στην πίστα με την πεταλούδα στο χέρι

Ο Βασίλης Καρράς όπως είναι γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του αμέσως του χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, ήταν κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του, και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα