Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που συμμορία προσπαθεί να διαρρήξει επιχείρηση

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που συμμορία προσπαθεί να διαρρήξει επιχείρηση

Μορφή επιδημίας έχουν λάβει οι διαρρήξεις σε επιχειρήσεις στην Ξάνθη αλλά και οι φθορές που φαίνεται πως προκαλεί συμμορία που δρα στην περιοχή.

Οι επιχειρηματίες κάνουν λόγο για «επιθέσεις» που δέχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όπως καταγγέλλεται μόνο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, άγνωστοι διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στην περιοχή.

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης δημοσίευσε βίντεο από τις κάμερες που καταγράφουν τη στιγμή που μία συμμορία ανηλίκων [όπως αναφέρει] επιχειρούν να σπάσουν την πόρτα καταστήματος για να το διαρρήξουν.

Την ίδια στιγμή ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την πόρτα του βιβλιοπωλείου την οποία διέρρηξαν άγνωστοι, υπογραμμίζοντας πως τουλάχιστον άλλα τέσσερα καταστήματα έπεσαν θύματα διάρρηξης την ίδια νύχτα και πως «η Ξάνθη είναι έρμαιο των ληστών».

Την προηγούμενη εβδομάδα ένας επιχειρηματίας που διατηρεί γνωστό bar στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης δημοσίευσε βίντεο από κάμερες που απεικονίζει διαρρήκτη να έχει μπει μέσα στο κατάστημά του και να το κλέβει, με τον ίδιο να επισημαίνει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα μία συμμορία προκάλεσε και φθορές στην Πλατεία Αντίκα, στους κάδους απορριμμάτων, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για τα ίδια άτομα που προχώρησαν και στις διαρρήξεις.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι επιχειρηματίες της περιοχής μιλούν για περιστατικά δίχως τέλος, φθορές που καλούνται να καλύψουν βάζοντας βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη [ειδικά σε τόσο χαλεπούς καιρούς], ενώ παράλληλα ζητούν από τις Αρχές να βρεθεί μία λύση ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των διαρρήξεων.

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα