Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒίντεο ντοκουμέντα με τον «αίλουρο» διαρρήκτη που χτύπησε το ίδιο ζαχαροπλαστείο 5...

Βίντεο ντοκουμέντα με τον «αίλουρο» διαρρήκτη που χτύπησε το ίδιο ζαχαροπλαστείο 5 φορές

Ο διαρρήκτης μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο και σε όλες τις περιπτώσεις φεύγει με την ταμειακή μηχανή στην αγκαλιά του. Τι λέει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης στη Χαλκίδα

Τα βίντεο ντοκουμέντα φωτίζουν την παράνομη δράση του και συμπυκνώνουν τον εφιάλτη των ιδιοκτητών του ζαχαροπλαστείου στη Χαλκίδα. Με τον ίδιο δράστη, όπως δείχνουν τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, να χτυπάει 5 φορές τα τελευταία χρόνια με πανομοιότυπο τρόπο και να φεύγει σε όλες τις περιπτώσεις με την ταμειακή μηχανή.

Πριν από λίγες μέρες με μία κλωτσιά στην είσοδο και πριν από ακριβώς ένα χρόνο με τον ίδιο τρόπο να μπαίνει στα ενδότερα και να φεύγει με την ταμειακή στην αγκαλιά του. Είναι οι εικόνες που οδήγησαν τα βήματα των αστυνομικών μέχρι να φτάσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 16χρονου δράστη.

Ενός ανήλικου Ρομά, που όπως αποκαλύπτεται είχε διαρρήξει και άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή. Με τους ιδιοκτήτες να παραμένουν ανάστατοι αφού όπως λένε παρά τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν, η εγκληματικότητα στην περιοχή παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο νεαρός διαρρήκτης είναι γνωστός εδώ και χρόνια στην Χαλκίδα. Όπως λένε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είχε συλληφθεί στο παρελθόν αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία λόγω ηλικίας, αλλά εκείνος συνέχισε από εκεί που είχε μείνει.

Εκτός από τον ίδιο, αυτή τη φορά συνελήφθη και η μητέρα του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με την τοπική κοινωνία να περιμένει να δει αν και αυτή τη φορά, ο ανήλικος που για ορισμένους έγινε εφιάλτης με τα διαδοχικά του χτυπήματα, θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος.

Η Ζήνα Πατερόγλου, ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου και η Στέλλα Κρόκου, υπάλληλος, μίλησαν στο Live News για τα όσα βίωσαν. «Από ότι μάθαμε είναι ένα παιδί 16 ετών. Πιθανολογείται πως είναι ο ίδιος με τις προηγούμενες φορές. Τον πιάνουν και μετά από δύο μήνες βγαίνει. Και ξεκινούν και πάλι οι διαρρήξεις. Έχουμε μάθει πως έχει κλέψει και μηχανάκια. Η αστυνομία τον ξέρει, και τον πιάνει αλλά ξαναβγαίνει. Εκείνο το διάστημα είχε κάνει άλλες τέσσερις διαρρήξεις. Είχε ανοίξει ένα μανάβικο δύο φορές».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα