Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑφέθηκε ελεύθερη η γυναίκα που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Αφέθηκε ελεύθερη η γυναίκα που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Στις 21 Οκτωβρίου 2022 η γυναίκα που παρέσυρε τη μητέρα του συζύγου της θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την πεθερά της στη  Ροδο, ωστόσο θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του νησιού στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δράστιδα «επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε συγγενικό της πρόσωπο, που προσπαθούσε να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αφορμή μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές».

Πώς είναι η υγεία της πεθεράς

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με την «Ροδιακή», συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη (αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα) και αφέθηκε ελεύθερη. Παράλληλα ορίστηκε δικάσιμος για τις 21 Οκτωβρίου 2022, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα