Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτοκίνητο παρέσυρε 2 μαθητές σε διάβαση και έναν οδηγό μηχανής που είχε...

Αυτοκίνητο παρέσυρε 2 μαθητές σε διάβαση και έναν οδηγό μηχανής που είχε σταματήσει

Νέο τροχαίο στην Καλαμάτα, με συνολικά τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στη διάβαση και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο…

Οι μαθητές στην Καλαμάτα σταμάτησαν στη διάβαση και όταν είδαν τον οδηγό μηχανής να φρενάρει για να περάσουν ξεκίνησαν. Εκείνη την ώρα όμως ερχόταν αυτοκίνητο που δεν πρόλαβε να κόψει. Αποτέλεσμα ήταν τόσο τα παιδιά όσο και ο οδηγός της μηχανής να παρασυρθούν και όλοι να πέσουν τραυματισμένοι στο δρόμο. Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με τους τραυματίες να μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τριών ατόμων σημειώθηκε το πρωί στην οδό Λυκούργου στην Καλαμάτα. Αυτοκίνητο που εκινείτο στη Λυκούργου με κατεύθυνση προς Νέδοντος παρέσυρε δυο μαθητές που περνούσαν από τη διάβαση πεζών της οδού Χίου, καθώς και τον οδηγό μηχανής που είχε σταματήσει για να περάσουν από τη διάβαση οι πεζοί.

Το αυτοκίνητο συνέχισε για λίγα μέτρα την «τρελή» πορεία του και προσέκρουσε σε άλλο όχημα που επιχειρούσε να στρίψει από την οδό Χίου στη Λυκούργου.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, οι τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο μαθητές του 1ου Λυκείου, έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα