Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Νοέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Νοέμβριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Νοέμβριο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Νοέμβριο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, κοινώς στο τέλος του γ’ δεκαημέρου, έχεις να περιμένεις πολλά και όμορφα πραγματάκια να γίνουν, καθώς, όπως ίσως γνωρίζεις, ο Δίας θα σου κάνει τη χάρη να επιστρέψει πάνω σου, φέρνοντάς σου καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητες ανέλιξης, τόσο στην προσωπική όσο και την ερωτική σου ζωή ή τις σχέσεις σου. Μπορεί μάλιστα να ολοκληρωθεί με επιτυχία κάτι που είχες ξεκινήσει, παλιότερα αλλά, λόγω συνθηκών, δεν ευοδώθηκε. Από την άλλη, από τις 16 και μετά εσύ του α’ δεκαημέρου να αναμένεις μια διάκριση, προαγωγή ή μια καινούργια προοπτική στα επαγγελματικά σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως ο απέναντί σου, έτσι κι εσύ των τελευταίων ημερών θα είσαι από τους τυχερούς που θα απολαύσουν τα δώρα που απλόχερα θα τους χαριστούν από το σύμπαν, λόγω του Δία που επιστρέφει στον 7ο οίκο σου φέρνοντας ευκαιρίες, ευκολίες, λύσεις και προοπτικές για νέες συνεργασίες, αρκετά επωφελείς. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας που θα εξελιχθεί γρήγορα σε δεσμό. Από τις 16 και μετά, εσύ του α’ δεκαημέρου θα βελτιώσεις και τις συνθήκες του περιβάλλοντός σου, θα φτιάξεις το σπίτι σου, θα περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και το ταίρι σου, θα κάνεις αγορές οικιακού εξοπλισμού και ενδεχομένως να επιλυθούν υπέρ σου κληρονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, επιστρέφει στον 4ο οίκο σου, οπότε εσύ που είσαι γεννημένος τέλος του γ’ δεκαημέρου, θα απολαύσεις έναν όμορφο Νοέμβριο, αφού θα σου προσφέρει ένα ωραίο σπιτικό και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αγοράσεις είδη οικιακού εξοπλισμού, αντικείμενα ή έπιπλα που ήθελες καιρό, αλλά και να χουχουλιάσεις τώρα που αρχίζουν οι κρύες νύχτες με τον καλό ή την καλή σου αγκαλιά. Αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις βρει ταίρι, μην στενοχωριέσαι καθώς από τις 16 και μετά, με την Αφροδίτη πάνω σου περιζήτητος θα γίνεις, η καρδούλα σου θα αρχίσει να χτυπά γοργά και οι ευκαιρίες για έναν έρωτα που θα σε συναρπάσει θα είναι αρκετές, κυρίως για σένα που θα είσαι στο α’ δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τετράδα κλείνεις εσύ που η αλήθεια είναι ότι επανεμφανίζονται προοπτικές βελτίωσης στην ερωτική σου ζωή και έχεις όλα τα περιθώρια να βρεις τον έρωτά σου, με τον Δία στον 5ο οίκο σου. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει ένα ειδύλλιο που έμεινε στη μέση και τώρα να έχει την επιθυμητή για σένα εξέλιξη, όπως επίσης και η απόκτηση ενός παιδιού, αν ήταν στα άμεσα σχέδιά σου. Από την άλλη, από τις 16 και μετά, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, θα αυξηθούν τα οικονομικά σου, μπορεί να κάνεις μια συμφωνία που θα είναι “όλα τα λεφτά”, να πάρεις ή να κερδίσεις επιπλέον χρήματα, να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να χτυπήσει η καρδιά σου δυνατά για πρόσωπο που θα γνωρίσεις και θα σε συνεπάρει.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα