Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτά θα είναι τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού

Αυτά θα είναι τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού

Σύμφωνα με τους κορυφαίους σχεδιαστές και trend setters, ετοιμαστείτε για πολύ… κίτρινο.

Η αλήθεια είναι ότι η σωστή απόχρωση, όταν φοράμε ένα ρούχο, μπορεί να μας απογειώσει ή να μας.. γειώσει. Κι όταν λέμε «σωστή» εννοούμε αυτή που θα ταιριάζει στην εποχή, αλλά θα ταιριάζει και σε εμάς. Γιατί πρώτα απ’ όλα πρέπει να αισθανόμαστε εμείς καλά με αυτό που φοράμε, είτε αφορά το χρώμα, είτε το στυλ.

Αν, λοιπόν, θέλετε να εμπνευστείτε από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι, αφήστε χώρο στην ντουλάπα σας για έντονο κίτρινο, πράσινο-lime, κλασικό πράσινο, πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος, αλλά και έντονο μπλε.

Τα look της πασαρέλας από Cinq a Sept, Prabal Gurung και Christian Siriano είχαν πολύ πράσινο lime, το οποίο μπορεί να σταθεί μόνο του, με μαύρα ή άσπρα παπούτσια.

Το κίτρινο, όπως είπαμε, είναι επίσης πρωταγωνιστής, το οποίο αναδεικνύεται σε διαφορετικές αποχρώσεις από τις πασαρέλες των Jason Wu, Sergio Hudson και Rodarte, ενώ το έντονο πράσινο δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε τα Χριστούγεννα για να το φορέσετε.

Το έντονο πορτοκαλί από την κορυφή ως τα νύχια είναι επίσης τάση, με σχεδιαστές όπως οι Proenza Schouler, Collina Strada και Christian Siriano να παρουσιάζουν μονόχρωμα πορτοκαλί σύνολα.

Πηγή: clickatlife

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα