Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτά είναι τα πιο ευθυνόφοβα ζώδια

Αυτά είναι τα πιο ευθυνόφοβα ζώδια

Είτε από… τεμπελιά είτε επειδή θέλουν να είναι απόλυτα ελεύθερα για να κάνουν αυτό που εκείνα επιθυμούν τα παρακάτω ζώδια, όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη, αλλά θα πετάξουν από πάνω τους και αυτές που έχουν… αν μπορούν. Πολύ συχνά μάλιστα θα ακούσεις από το στόμα τους τη φράση “δεν ευθύνομαι εγώ”. Ποια είναι; Δείτε τι λέει το Astrology.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να παρτάρει, να διασκεδάζει και να είναι… «μελισσούλα» που γυρίζει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι. Δεν είναι άνθρωπος που θα αναλάβει ευθύνες. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του. Θέλει να είναι ελεύθερος. Μην ξεχνάμε ότι αλλάζει εύκολα γνώμη και δύσκολα φέρνει σε πέρας οτιδήποτε, ενώ μπορεί να ξεγλιστρά με χαρακτηριστική άνεση, αν στριμωχτεί.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον Τοξότη δώσε ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες σπιτιού ή οικογένειας ή παιδιών. Ακόμα και στην δουλειά του προτιμά να κάνει τα λιγότερα για να είναι όσο πιο… χαλαρός γίνεται. Δεν έχει χειρότερο από το να νιώθει δεσμευμένος και καταπιεσμένος με καθήκοντα και υποχρεώσεις που πρέπει να δικεπεραιωθούν κι ας έχουν τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα. Συχνά δε θα ακούσεις την κλασική ατάκα “εγώ τι φταίω;”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τα τελευταία άτομα που θα βγαίνανε μπροστά για να αναλάβουν ευθύνες είναι ο

Υδροχόος. Θα κάνει κάτι, μόνο αν του το… επιβάλλεις και δεν έχει άλλη επιλογή ή το απορρίψουν όλοι οι άλλοι. Δεν θα προθυμοποιηθεί, μην το περιμένεις. Μισεί το να «φορτώνεται» με περιττές ευθύνες, ενώ θα μπορούσε να κάνει πράγματα που εκείνος θεωρεί πιο σοβαρά ή ουσιαστικά ή να έχει ελεύθερο τον χρόνο του να τον σπαταλήσει όπως αυτού του αρέσει, ακόμα και να μένει ξάπλα στον καναπέ του, οραματιζόμενος το μέλλον.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα