Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑττική Οδός: Ξεκινάει η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους...

Αττική Οδός: Ξεκινάει η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους εντός των προσεχών ημερών

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων της Αττικής Οδού προς τους αποκλεισμένους οδηγούς για την ανεπάρκεια που επέδειξε να κρατήσει τον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας ανοιχτό κατά το αναμενόμενο ξέσπασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Μετα το πινγκ-πονγκ μεταξύ κυβέρνησης και παραχωρησιούχου εταιρίας για το ποιος έχει την ευθύνη, ανέλαβε η Αττική Οδός να καταβάλει το ποσό των 2000 ευρώ σε οποιονδήποτε καταφέρει να αποδείξει ότι βρισκόταν εκεί την ημέρα που ο δρόμος έκλεισε και χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους. Κάποιοι πολίτες δεν αρκέστηκαν στην καταβολή μόνο των 2000 ευρώ και κατέθεσαν αγωγές εναντίον της εταιρίας αξιώνοντας μεγαλύτερα ποσά.

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης αιτημάτων στην ειδική Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022 και σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό οίκο, συνεχίζει την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού αιτημάτων με στόχο την ταυτοποίηση των δικαιούχων και την εκκίνηση των διαδικασιών καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ σε αυτούς, εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα