Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σκαρφάλωσαν σε φωταγωγό και έδωσαν οξυγόνο σε ηλικιωμένη!

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σκαρφάλωσαν σε φωταγωγό και έδωσαν οξυγόνο σε ηλικιωμένη!

Ήθος, αγάπη για την δουλειά, ταπεινότητα και φυσικά θάρρος χαρακτηρίζουν τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν ενός δύσκολου περιστατικού χθες το βράδυ στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law and Order, χθες ημέρα Κυριακή στις 07:30 η ομάδα ΔΙ.ΑΣ έλαβε σήμα από το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ για σπίτι στη Λ. Μεσογείων, όπου γυναίκα ενημέρωσε τους αστυνομικούς για τις «φωνές γείτονα της που είχε πέσει στο μπάνιο και είχε παραλύσει το σώμα του».

Δίχως να χάνουν καιρό οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ήρθαν σε επικοινωνία από το απέναντι παράθυρό της οικίας μέσω του φωταγωγού με τον ηλικιωμένο, με τον τελευταίο να τονίζει την έντονη ανησυχία του για την γυναίκα του!

Ειδικότερα ενημέρωσε με τρομαγμένη φωνή και αγωνία πως «Δεν μπορεί να σηκωθεί από το μπάνιο και ότι βρίσκεται τραυματίας από τις 2 τα ξημερώματα!» Βέβαια, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον ίδιο, η σκέψη του ήταν στην γυναίκα του η οποία όπως ενημέρωσε τους αστυνομικούς «είναι ανάπηρη στο κρεβάτι με οξυγόνο και δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του εδώ και λίγη ώρα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα