Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑΣΕΠ: Έγγραφο «αποκαλύπτει» μπαράζ χιλιάδων προσλήψεων στο Δημόσιο, αναλυτικά οι προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Έγγραφο «αποκαλύπτει» μπαράζ χιλιάδων προσλήψεων στο Δημόσιο, αναλυτικά οι προκηρύξεις

«Μπαράζ» προσλήψεων στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα ετοιμάζει το προσεχές διάστημα το ΑΣΕΠ σύμφωνα με σχετικό έγγραφο.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις

• Επεξεργασία προκήρυξης της ΑΑΔΕ για την πλήρωση 822 θέσεων ΠΕ ,ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας (1Γ/2022). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από 16-03-2022 έως 04-04-2022.
• Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας (2Κ/2022). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από 10-03-2022 έως 28-03-2022.
• Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας για την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των Γενικών Αρχείων του Κράτους για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του Πολυτεχνείου Κρήτης για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας, του ΕΜΠ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Χαροκόπειου Παν/μίου για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΔΠΘ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την πλήρωση 3 θέσεων ΤΕ κατηγορίας και του Παντείου για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, κατηγορίας (3Κ/2022).
• Επεξεργασία προκήρυξης της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 115 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας (4Κ/2022).
• Επεξεργασία προκήρυξης Υπουργείου Πολιτισμού και αθλητισμού για την πλήρωση 122 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (5Κ/2022)
• Επεξεργασία προκήρυξης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την πλήρωση 2 ΕΕΠ, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πλήρωση 2 θέσεων Ελεγκτή Ιατρού, του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως Ελεγκτή Ιατρού, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την πλήρωση 1 θέσης Ελεγκτή Ιατρού (1Ε/2022).

• Προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού. (Βοήθεια στο σπίτι) (4Κ/2020). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση 1209 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (6Κ/2020). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΕΝ για την πλήρωση 68 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας (1Κ/2021). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος υποψηφίων των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων. Έλεγχος δικαιολογητικών των υποψηφίων της κατηγορίας ΔΕ για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 52 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, της Γ.Γ, Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Άρτας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας (4Κ/2021). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την πλήρωση 6 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πολυτεχνείου Κρήτης για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Πατρών για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για την πλήρωση 9 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την πλήρωση 6 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Αιγινήτειου Νοσοκομείου για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΕΚΠΑ για την πλήρωση 9 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του ΠΑΔΑ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, της ΑΣΠΑΙΤΕ για την πλήρωση 6 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (5Κ/2021).Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

• Προκήρυξη των ΚΕΠ για την πλήρωση 128 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας (7Κ/2021). Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη των Εταιρειών Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας (8Κ/2021). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και έλεγχος παραβόλων.
• Προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 188 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας για την πλήρωση 228 θέσεων ΔΕ κατηγορίας (9Κ/2021). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη της ΕΥΑΘ για την πλήρωση 48 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας (10Κ/2021). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και έλεγχος παραβόλων.
• Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου (Προεδρία της Κυβέρνησης) και της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση 50 θέσεων τακτικού προσωπικού με σειρά προτεραιότητας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας (11Κ/2021). Πρόσκληση υποψηφίων για υποβολή δικαιολογητικών.
• Προκήρυξη του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων (12Κ/2021). Πρόσκληση υποψηφίων για υποβολή δικαιολογητικών.
• Προκήρυξη των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ (13Κ/2021). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.
• Προκήρυξη της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 15 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (1Κ/2022). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων
• Προκήρυξη της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 8 θέσεων ΕΕΠ. (ΦΕΚ 14/12.5.2020) (1Ε/2020). Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 5 θέσεων ΕΕΠ. (4Ε/2020). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ. Α.Ε.). Γίνεται αυτεπάγγελτος και κατ’ ενσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων. Για τις 6 θέσεις ΕΕΠ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (5Ε/2020) γίνεται έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη για την πλήρωση 16 θέσεων ΕΕΠ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. (1Ε/2021). Επεξεργασία αιτήσεων
• Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης,Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.), Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.). (2Ε/2021). Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

• Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας
(ΕΕΑΕ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) (3Ε/2021). Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α) ΝΠΙΔ, για την πλήρωση 11 θέσεων ΕΕΠ και ΤΠ, του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΝΠΔΔ, για την πλήρωση 16 θέσεων ΕΕΠ και ΤΠ (4Ε/2021) . Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
• Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 24 θέσεων ΕΕΠ στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), 6 θέσεων ΕΕΠ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) και 5 θέσεων ΕΕΠ στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ» (5Ε/2021). Επεξεργασία αιτήσεων.
• Προκήρυξη πλήρωσης συνολικά 11 θέσεων και ειδικότερα 1 θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ Ν.Π.Ι.Δ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), 4 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή), 1 θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Συνήγορο του Πολίτη (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, 4 θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης- Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Υπουργείο Εσωτερικών) με θητεία, διάρκειας ίσης με τη θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης). (6Ε/2021). Επεξεργασία των αιτήσεων.
• Προκήρυξη του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 15 θέσεων ΕΕΠ (Προκήρυξη (7Ε/2021). Επεξεργασία αιτήσεων.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα