Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Ενδεχομένως να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα»

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Ενδεχομένως να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα»

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» όλα τα πιθανά σημεία από τα οποία πέρασε το λευκό βαν που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι «η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια μαφιόζικη διαδικασία, με έναν άνθρωπο να εισβάλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από την γιαγιά του».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, «λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος». Όπως συμπλήρωσε, «δεν είναι το θέμα να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου», αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 6χρονος μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα