Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑρπαγή Μαρκέλλας: Ομαδικό βιασμό κατήγγειλε η ανήλικη

Αρπαγή Μαρκέλλας: Ομαδικό βιασμό κατήγγειλε η ανήλικη

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση αρπαγής της 14χρονης Μαρκέλλας στην περιοχή της Νίκαιας.

Το παιδί βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/10), όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του παιδιού».

Το κορίτσι είχε απαχθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από την περιοχή της Νίκαιας, ενώ πήγαινε με την αδελφή της στο φούρνο της γειτονιάς. Τότε ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβάτες άρπαξαν την 14χρονη.

Το βράδυ της Τετάρτης το τηλέφωνο των γονιών της χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν η 14χρονη. Με όσο κουράγιο τής είχε απομείνει τους είπε πως βρίσκεται στο ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο και οι γονείς της πήγαν αμέσως στο σημείο και την παρέλαβαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη σε εκείνη τοποθεσία και τη βίασαν ομαδικά.

Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την Τετάρτη οι πέντε άντρες, όπως είπε το κορίτσι, την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 14χρονη είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής. Όπως υποστηρίζει, ο ίδιος άνδρας πριν από λίγες ημέρες την άρπαξε ενώ πήγαινε στο σχολείο.

Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει.

Η οικογένεια της ανήλικης του έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον άνδρα.

Σε ανακοίνωση του, “Το Xαμόγελο του Παιδιού”, που είχε εκδόσει Missing Alert για την εξαφάνιση της 14χρονης, αναφέρει:

“Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε. Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα