Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑποφυλακίζεται η παίκτρια του «Power of love» για την κοκαΐνη

Αποφυλακίζεται η παίκτρια του «Power of love» για την κοκαΐνη

Η παίκτρια του γνωστού ριάλιτι, προφυλακίστηκε επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της, γνωστό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό συγκέντρωσαν «σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή».

Ζητήθηκε να δώσει η παίκτρια του ριάλιτι συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η γυναίκα αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και« αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο»…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα