Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπίστευτο! Κρατούμενος έστειλε ηρωίνη με…κούριερ!

Απίστευτο! Κρατούμενος έστειλε ηρωίνη με…κούριερ!

Από τις φυλακές της Δομοκού οργανώνει τη διακίνηση της ηρωίνης στην Κρήτη ένας 65χρονος κρατούμενος ο οποίος βρίσκει τα… βαποράκια του και τους στέλνει τα ναρκωτικά για να τα προωθήσουν στην «αγορά» του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο συγκεκριμένος κρατούμενος δεν απασχολεί για πρώτη φορά τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Αντίθετα, όταν πρόκειται για δέματα με ηρωίνη που φτάνουν στην Κρήτη συνήθως φέρουν το δικό του… ονοματεπώνυμο. Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό παράδειγμα ενός δέματος που έφτασε με courier στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί είχαν ήδη πληροφορίες για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δέματος κι έτσι ξεκίνησαν την παρακολούθηση.

Χθες έξω από τη μεταφορική εταιρία σταματάει ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες, έναν 51χρονο κι έναν 27χρονο. Μπαίνουν μέσα στην εταιρία και ζητούν το συγκεκριμένο δέμα. Πληρώνουν το σχετικό αντίτιμο και βγαίνουν από το κατάστημα. Μόλις μπήκαν στο αυτοκίνητο, μαζί με το δέμα, οι αστυνομικοί τους πλησίασαν για έλεγχο.

Εκεί διαπίστωσαν πως στο δέμα υπήρχαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 251,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δύο ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 150 ευρώ σε μετρητά, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δύο άνδρες πήγαν να πάρουν το δέμα με την ηρωίνη μετά από εντολή του κρατούμενου στις φυλακές της Δομοκού.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα