Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπίστευτο: Η μπέμπα την «κοπάνησε» μεσάνυχτα από το σπίτι

Απίστευτο: Η μπέμπα την «κοπάνησε» μεσάνυχτα από το σπίτι

Μπέμπα ξεπόρτισε

στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε περιοχή της Χερσονήσου…  ένα πανέξυπνο πλασματάκι μόλις 2 ετών, το οποίο μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα το «έσκασε» από το σπίτι της οικογένειας και βγήκε στους δρόμους. Το περιστατικό καταδεικνύει ότι τα «σκασιαρχεία» δεν είναι μόνο κινηματογραφικά αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών.

Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Ευτυχώς το συμβάν είχε happy end και το κοριτσάκι έπεσε εγκαίρως στα χέρια ενός καλού ανθρώπου.

Το εντόπισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretalive, ένας 61χρονος Ελληνο-Φιλιππινέζος, ο οποίος περνούσε από το σημείο, όταν σχόλασε από την εργασία του, σε ταβέρνα της περιοχής. Εν τέλει η μπέμπα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου παρέμεινε έως το πρωί, με τους ανθρώπους της υπηρεσίας να κάνουν baby sitting λόγω βρεφικού …αντάρτικου. Οι γονείς της μικρούλας, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκαν για την «κοπάνα» το πρωί πια. Ξύπνησαν από το κουδούνι της πόρτας στις 7.50 το πρωί. Άνοιξε ο μπαμπάς και είδε τους αστυνομικούς. Τον ρώτησαν για το μωρό. «Κοιμάται στην κούνια του», απάντησε βέβαιος. Όταν οι αστυνομικοί εξήγησαν τι είχε συμβεί, οι άνθρωποι έπαθαν σοκ. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα