Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπίστευτη καταδίωξη – Έκλεψε αυτοκίνητο και έσερνε τον ιδιοκτήτη στον δρόμο!

Απίστευτη καταδίωξη – Έκλεψε αυτοκίνητο και έσερνε τον ιδιοκτήτη στον δρόμο!

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Λεχαινά όπου μέσα σε διάστημα λίγων ημερών σημειώθηκαν δύο περιστατικά κλοπών αυτοκινήτων γεγονός μάλιστα που προκάλεσε την επέμβαση της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας της Δ.Α. Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, στη μια περίπτωση ένας άνδρας Ρομά από καταυλισμό της Ανδραβίδας έκλεψε αυτοκίνητο από τα Λεχαινά την ώρα που ο ιδιοκτήτης σταμάτησε για να πάρει τσιγάρα. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε άμεσα την κλοπή και πιάστηκε από το αυτοκίνητο προσπαθώντας να αποτρέψει τον δράστη.

Ο κλέφτης ωστόσο δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του σέρνοντας τον ιδιοκτήτη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο δράστης στη συνέχεια κινήθηκε προς καταυλισμό της Κάτω Αχαΐας όπου έγινε αντιληπτός – μετά από ενημέρωση που υπήρχε – και άρχισε καταδίωξη από αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής έπειτα από έφοδο της Ειδικής Ομάδας σε καταυλισμό της Ανδραβίδας, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Κλέβουν από μηχανάκια μέχρι… γρύλους

Σε δεύτερη περίπτωση ένας άλλος άνδρας Ρομά στην Ανδραβίδα έκλεψε μηχανάκι. Η Ειδική Ομάδα Ελέγχων Παραβατικότητας έπειτα από έρευνες εντόπισε το δράστη και τον συνέλαβε. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως ο δράστης είχε κλέψει ακόμα στην ίδια περιοχή δύο ποδήλατα και έναν γρύλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το μηχανάκι το εγκατέλειψε και αυτός στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κύλληνης Γιάννης Λέντζας μιλώντας στο ilialive τόνισε ότι “… παρουσιάζεται μια έξαρση στην παραβατικότητα στην περιοχή και έχουμε επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας για να εξετάσουμε τους τρόπους αντιμετώπισής της. Πράγματι υπήρξε άμεση αντίδραση με την παρουσία της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων που έφερε και άμεσα αποτελέσματα σε πρώτη φάση. Είμαστε σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή που έχει προκαλέσει δικαιολογημένα τις αντιδράσεις των πολιτών στην περιοχή” σχολίασε ευχαριστώντας παράλληλα την Δ.Α. Ηλείας για την άμεση ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα