Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπίθανο περιστατικό! Κάλεσε ασθενοφόρο επειδή δεν έβρισκε ταξί και έφτασε σε χρόνο...

Απίθανο περιστατικό! Κάλεσε ασθενοφόρο επειδή δεν έβρισκε ταξί και έφτασε σε χρόνο ρεκόρ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το πρωί

στον Βόλο. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είχε πονόδοντο αλλά δεν έβρισκε ταξί. Σκαρφίστηκε ένα ψέμα και κάλεσε το ΕΚΑΒ για να στείλει ασθενοφόρο…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για την κλήση που έγινε στο ΕΚΑΒ, με στόχο ένα ασθενοφόρο να πάει στο σπίτι του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για να πετύχει τον στόχο του, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είπε πως πρόκειται για καρδιοπαθή που πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μέσα σε λίγα λεπτά το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του και τότε διαπιστώθηκε η αλήθεια.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι διασώστες του ΕΚΑΒ Βόλου, σήμερα στις 09.45 το πρωί, όταν έφτασαν σε σπίτι, μετά από κλήση που προηγήθηκε, για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε καρδιοπαθή ασθενή! Λίγα λεπτά νωρίτερα, ένας μεσήλικας είχε καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, στον αριθμό 166 και είχε ζητήσει επείγουσα βοήθεια, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς και ήθελε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι, αντίκρυσαν έναν υγιέστατο άνδρα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν έβρισκε ταξί και ήθελε να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο του Βόλου επειδή είχε… πονόδοντο!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα