Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑνοιχτή εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου

Ανοιχτή εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου

Ανοιχτή εκδήλωση για το ζήτημα της κακοποίησης των γυναικών, διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου την προσεχή Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 17:30 το απόγευμα.

Η εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια μετά την έξαρση τόσο της ενδοοικογενειακής βίας, όσο και των ανησυχητικών και αυξανόμενων κρουσμάτων βίας γενικότερα στην κοινωνία. Συνδιοργανωτές σε αυτή αποτελούν το κέντρο υγείας Ευόσμου και οι αναφερόμενες σε αυτό 3η ,9η,10η,15η,16η και 18η ΤΟΜΥ Κορδελιού-Ευόσμου της 3ης υγειονομικής περιφέρειας. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με το κοινό, όπου θα απαντηθούν ερωτήσεις και θα λυθούν απορίες από τους ομιλητές.

Αναλυτικότερα στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν, ο διοικητής της τρίτης υγειονομικής περιφέρειας κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, προϊστάμενος της Ενορίας Ευαγγελισμού Θεοτόκου πατήρ Γεώργιος Μίλκας, ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Ελευθέριος Αλεξανδρίδης καθώς και η διευθύντρια του κέντρου υγείας Ευόσμου κ. Ειρήνη Οικονομίδου.

Ομιλητές σε αυτή θα είναι η κα. Στέλλα Χασιρτζόγλου, νομικός του συμβουλευτικού κέντρου Θεσσαλονίκης, η οποία θα παρουσιάσει το συμβουλευτικό κέντρου Πανελλήνιου δικτύου δομών για τη βία κατά των γυναικών, η κα. Κωνσταντίνα Καπετανίδου, Αστυνόμος Β` στο Α.Τ. Αμπελοκήπων –Μενεμένης, προϊσταμένη γραφείου αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας οι και εκπρόσωποι του ξενώνα φιλοξενίας θυμάτων βίας Κορδελιού-Ευόσμου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα