Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑνεξέλεγκτο μέτωπο στη Σταμάτα, βελτίωση στην Κερατέα - Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί

Ανεξέλεγκτο μέτωπο στη Σταμάτα, βελτίωση στην Κερατέα – Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί

- Advertisement -

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το μέτωπα της φωτιάς στη Σταμάτα Αττικής, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό των δύο μετώπων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση εκκένωσης τριών οικισμών, αφού η φωτιά απειλεί κατοικίες. Αντίθετα, βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην Κερατέα, εκεί όπου νωρίτερα σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες.

Διαδοχικά μηνύματα ήχησαν από το 112, τα οποία καλούσαν τους πολίτες αν βρίσκονται στην περιοχή Αμυγδαλέζα να απομακρυνθούν μέσω λεωφόρου Σταμάτας προς την πλατεία Σταμάτας, ενώ ένα δεύτερο μήνυμα εστάλη στους κατοίκους της Γαλήνης στη Σταμάτα να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Σταμάτας προς Δροσιά.

Νέο μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής. Αν βρίσκεστε στην περιοχή της Ροδόπολης απομακρυνθείτε μέσω λεωφόρου Σταμάτας προς Δροσιά».

Το τελευταίο μήνυμα καλεί τους κατοίκους αν βρίσκονται στην περιοχή του Διονύσου να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

cnn.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα