Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑνακοινώσεις Σκρέκα για τα τιμολόγια ρεύματος τον Αύγουστο: Μεταξύ 15 και 17...

Ανακοινώσεις Σκρέκα για τα τιμολόγια ρεύματος τον Αύγουστο: Μεταξύ 15 και 17 λεπτών η κιλοβατώρα

Οι πάροχοι ρεύματος ανακοίνωσαν τις τιμές για τα τιμολόγια του Αυγούστου και στη συνέχεια ήρθαν και οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και τον υπουργό Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα. Μετά την κρατική επιδότηση, η τιμή της κιλοβατώρας στους λογαριασμούς ρεύματος του Αυγούστου θα είναι 15 με 17 λεπτά.

Την τιμή του ρεύματος που θα κληθούν να πληρώσουν τον Αύγουστο έμαθαν σήμερα (25.07.2022) οι καταναλωτές. Αρχικά, οι πάροχοι ανακοίνωσαν τις τιμές των τιμολογίων τους και στη συνέχεια ο Κώστας Σκρέκας την επέκτασης της επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος από την κυβέρνηση.

Τα ονομαστικά οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας μετά τις ανακοινώσεις των παρόχων διαμορφώνονται κοντά στα 50 λεπτά η κιλοβατώρα. Με την επιδότηση του κράτους, η τιμή της κιλοβατώρας στους λογαριασμούς ρεύματος του Αυγούστου θα διαμορφωθεί στα 15 με 17 λεπτά, καθώς θα απορροφηθεί το 90% της αύξησης για όλους τους οικιακούς καταναλωτές, για το σύνολο της μηνιαίας κατανάλωσης, για όλες της κύριες και μη κατοικίες, χωρίς εισοδηματικά όρια.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα