Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑνάδρομος Άρης στους Διδύμους: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Στην αστρολογία τίποτα δεν είναι πιο αγχωτικό και μπερδεμένο από έναν πλανήτη που γυρνά σε ανάδρομη πορεία. Και αν τυχαίνει να ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, τότε «προσδεθείτε», διότι από σήμερα μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου του 2023 οι καταστάσεις προβλέπονται ταραχώδεις.

Κριός
Για τους επόμενους δύο μήνες ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας θα κινείται ανάδρομα. Αυτή του η πορεία θα σας επηρεάσει πολύ έντονα. Η έμπνευσή σας μπορεί να μειωθεί, τα νεύρα σας θα ενταθούν, ενώ οι γύρω σας θα σας ενοχλούν με το παραμικρό. Θα νιώθετε πως τίποτα δεν σας ικανοποιεί πνευματικώς. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν έντονες διαφωνίες, που θα λύνονται δύσκολα, γι’ αυτό επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση. Στο τέλος αυτής της πορείας, παρά τις εντάσεις και τις παρανοήσεις θα έχετε καταφέρει να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους.

Δίδυμοι
Κανείς δεν νιώθει την επιρροή αυτής της ανάδρομης πορείας όσο εσείς. Λαμβάνει χώρα στον πρώτο οίκο σας, αυτόν της σχέσης με τον εαυτό σας και σας αναγκάζει να δουλέψετε πολύ με το εγώ σας, ενώ θα γιατρέψει σε έναν βαθμό τη σχέση με τον εαυτό σας. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να επιβεβαιώνετε διαρκώς τον εαυτό σας τους επόμενους μήνες, αν και το να κάνετε ξεκάθαρη τη γνώμη σας ίσως είναι πιο δύσκολο από ό,τι φαίνεται. Αν και όλες οι διεργασίες θα περνούν δια πυρός και σιδήρου, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να ξεσπάσετε και να αφήσετε ελεύθερο ό,τι σας βασανίζει. Όλα όσα καταπιέζατε αυτά τα χρόνια σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, μπορείτε να τα εκφράσετε. Αφήστε τον Άρη να σας δείξει το πώς.

Τοξότης
Προσπαθείτε να καταλάβετε ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί σας και η συγκεκριμένη διέλευση του Άρη στους Διδύμους σάς βοηθά σε αυτό. Το ίδιο κάνει και στη σχέση σας, αφού τα ξεσπάσματα θυμού που θα υπάρξουν, εσείς θα τα εκλάβετε ως παραγωγικά και όχι αρνητικά. Καθώς τα αίματα ανάβουν θα σας είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρήσετε τον έλεγχο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας αυτούς τους δύο μήνες να μάθει πώς να συγκρατεί τον θυμό του. Θα δείτε πως υπάρχουν περισσότεροι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι στο να λύνετε τις διαφορές σας.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα