Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑλμυρός Βόλου: «Καμπάνα» 30.000 ευρώ για φόλα σε σκύλο

Αλμυρός Βόλου: «Καμπάνα» 30.000 ευρώ για φόλα σε σκύλο

Ένας 56χρονος στον Αλμυρό Βόλου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., επειδή την Παρασκευή 16/9 θανάτωσε με φόλα, που ήταν περιτυλιγμένη σε χαρτοπετσέτα, έναν σκύλο και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το σκυλί ήταν αδέσποτο και πέθανε μέσα σε 20 λεπτά.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα αφού η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από την αξιοποίηση και βιντεολητικού υλικού.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου, στον Αλμυρό Μαγνησίας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ημεδαπός 56 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και λοιπών διατάξεων.

Ειδικότερα, δράστης οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, εντός οικισμού Αλμυρού, φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, προέβη στη ρίψη αντικειμένου περιτυλιγμένο με χαρτοπετσέτα, το οποίο αφού έφαγε μη δεσποζόμενος σκύλος που βρισκόταν στο σημείο και με την πάροδο είκοσι περίπου λεπτών της ώρας, θανατώθηκε και όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση.

Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.

Ο δράστης, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Βόλου, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα