Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑγ. Βαρβάρα: Νέες αποκαλύψεις για το στυγνό έγκλημα – Τι «κρύβει» η...

Αγ. Βαρβάρα: Νέες αποκαλύψεις για το στυγνό έγκλημα – Τι «κρύβει» η δολοφονία γαμπρού από τον πεθερό

Τα νέα στοιχεία του Live News «ρίχνουν» περισσότερο φως στα αίτια του εγκλήματος. Στα όσα προηγήθηκαν μέχρι ο πεθερός να πάρει στα χέρια του τη κυνηγετική καραμπίνα και βάλει στο στόχαστρο τον γαμπρό του.
Με στόματα που έμεναν κλειστά να ανοίγουν μετά το φονικό και μέσα από τα λόγια τους να αποκαλύπτονται μια σειρά από αλήθειες που οι περισσότεροι αγνοούσαν. Για τις σχέσεις της οικογένειας κι τους άγριους καυγάδες των τελευταίων μηνών, που σταμάτησαν με την επέμβαση της αστυνομίας.

Λίγες ώρες πριν ο 69χρονος καθ’ ομολογία δράστης απολογηθεί σε ανακριτή, τα παιδιά του παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Όπως και οι στενοί συγγενείς του θύματος που μιλούν στο Live News για το έγκλημα.

«Κανένα παράπονο δεν είχε, απλώς υπήρχε η ενασχόληση συνέχεια πάνω κάτω μετα πεθερικά όπως συμβαίνει σε όλες τις ελληνικές οικογένειες, αλλά είχαν τα ωράριά τους», είπε ο γαμπρός του θύματος.

Ο πεθερός υποστηρίζει ότι σκότωσε τον γαμπρό του, επειδή κακοποιούσε την κόρη του. Κάτι πάντως που για την ώρα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Καθ’ ομολογία δράστης και θύμα ζούσαν σε πολυκατοικία στην Αγία Βαρβάρα. Μια περίοδο όλοι εργάζονταν στο ίδιο νοσοκομείο. Το θύμα ως ουρολόγος, ο πεθερός του ως τραυματιοφορέας, η πεθερά ως νοσηλεύτρια και η σύζυγος του άτυχου άντρα που δολοφονήθηκε ως ακτινολόγος.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι σχέσεις των δύο οικογενειών ψυχραίνονται και στην πορεία γίνονται κακές. Και αιτία όπως φαίνεται δεν ήταν η κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος στη γυναίκα του.

Όπως αποκαλύπτει το Live News μέσα σε 5 μήνες, ο κατηγορούμενος πεθερός και η σύζυγός του, βρέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα 4 φορές, μετά από άγριους καυγάδες με τα παιδιά τους και κυρίως με την κόρη τους. Τη σύζυγο του γιατρού που δολοφονήθηκε.

Στις 6 Ιουνίου η κόρη που το περασμένο Σάββατο έμεινε χήρα, μήνυσε την μητέρα της για εξύβριση. Ένα κι πλέον μήνα μετά, στις 23 Ιουλίου 2023 η μητέρα που κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία καταθέτει ότι δέχεται απειλές από το παιδί της. Ανέφερε στους αστυνομικούς ότι της είπε χαρακτηριστικά «θα σου κάψω το αυτοκίνητο και το σπίτι». Με τους καυγάδες να έχουν και συνέχεια.

Στις 14 Νοεμβρίου 2023 η κόρη υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη. Μια μέρα μετά, η κόρη κάνει μήνυση στους γονείς της για κακοποιητική συμπεριφορά. Οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα. Ο γαμπρός λέει ότι ο πεθερός τον έβρισε και τον απείλησε. Εκεί μηνύει ο πεθερός τον γαμπρό και η μάνα την κόρη, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι 4.

Η αντίστροφη μέτρηση για το έγκλημα ξεκίνησε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Όταν το θύμα που έβγαινε από το σπίτι με την κόρη του, έπεσε πάνω στον πεθερό του.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης ετοιμάζει την καραμπίνα και περιμένει να επιστρέψει το θύμα του. Όταν αυτό συμβαίνει λίγες ώρες μετά, τον εκτελεί μπροστά στην εγγονή του.

Οι εικόνες που εκτυλίσσονται στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας είναι σκληρές. Με ασθενοφόρα και περιπολικά να φτάνουν στο σημείο ταχύτατα.

Η αδερφή του άτυχου άντρα ανεβαίνει όπως λέει στο Live News τον δικό της Γολγοθά. Έχασε το στήριγμά της. Τον άνθρωπο που μοιράστηκε χαρές αλλά και δυσκολίες.

Μπροστά στο φονικό ήταν και η σύζυγος του καθ’ ομολογία δράστη που όπως λένε στο Live News αυτόπτες μάρτυρες, παρακινούσε τον άντρα της, να διαπράξει το έγκλημα.

Σε βάρος του 69χρονου ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Ενώ άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Η σύζυγος του θύματος που παραμένει σε κατάσταση σοκ, φέρεται αποφασισμένη να στηρίξει την κατηγορία μαζί με τα δύο αδέρφια της.

Ο κατηγορούμενος πεθερός του θύματος και η σύζυγός του αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή αύριο το πρωί. Με τρία παιδιά να έχουν μείνει ορφανά, μετά από ένα στυγνό έγκλημα που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης για το έγκλημα της Αγίας Βαρβάρας
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη έχει μπει στο κάδρο των ερευνών και η πεθερά του θύματος ως συνεργός.

«Μέσα από τις ανακρίσεις που έχουν γίνει βγήκε ξεκάθαρα ότι ο δράστης είχε φέρει την καραμπίνα μαζί του από την Σπάρτη, γεγονός που δείχνει ότι είχε προαποφασίσει το έγκλημα. Έτσι δεν γίνεται η γυναίκα του να μην ήξερε, άρα την απόφαση την πήραν μαζί», σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Υπήρχαν 4 περιπτώσεις μηνύσεων στο παρελθόν, όπου στην τελευταία ο γιατρός είπε στους αστυνομικούς ότι τον απείλησε ο πεθερός του, αλλά δεν ζήτησε την ποινική του δίωξη», πρόσθεσε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

 

Πηγή: Mega

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα