Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑγωνία για τον αστυνομικό που δέχθηκε φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη

Αγωνία για τον αστυνομικό που δέχθηκε φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη

Μεγάλη είναι η μάχη που δίνει ο αστυνομικός που δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Αν και από χθες Τρίτη σταμάτησε η χορήγηση των υψηλών δόσεων κατασταλτικών φαρμάκων, προκειμένου ο 31χρονος αστυνομικός να υποβληθεί σε νευρολογικές εξετάσεις για την εγκεφαλική λειτουργία, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε άμεσα, όπως είχαν προγραμματίσει οι γιατροί, σύμφωνα με τον ρ/σ athina984.gr

Οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη σημαντικών ποσοτήτων των φαρμάκων αυτών στον οργανισμό του, πιθανότατα λόγω της εξωνεφρικής λειτουργίας, οπότε η ιατρική ομάδα έκρινε ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στα νευρολογικά τεστ λίγες μέρες μετά. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι την Παρασκευή θα μπορέσουν να γίνουν οι νευρολογικές εξετάσεις που θα δείξουν το επίπεδο εγκεφαλικής λειτουργίας, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι έχει επηρεαστεί.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Νοσοκομείο την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, «ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά με ναυτική φλεγόμενη φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του ποδιού. Υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί αναγκάσθηκαν να τον ακρωτηριάσουν στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ υποβάλλεται σε συνεχή αιμοκάθαρση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα