Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑγριογούρουνο έψαχνε για τροφή και μπήκε σε ταβέρνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγριογούρουνο έψαχνε για τροφή και μπήκε σε ταβέρνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε μια ταβέρνα σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν στα περιστατικά με αγριογούρουνα που κατεβαίνουν στις γειτονιές της Εύβοιας αναζητώντας φαγητό. Κάτι αντίστοιχο έγινε σε ταβέρνα στο Προκόπι το απόγευμα της Κυριακής.

Την ώρα που ο κόσμος απολάμβανε το φαγητό του στον εξωτερικό χώρο της ταβέρνας, έκανε την εμφάνισή του ένα αγριογούρουνο που έψαχνε για τροφή. Σύμφωνα με το evima.gr, ήταν πεινασμένο αλλά όχι άγριο και δεν προκάλεσε προβλήματα πέρα από το αρχικά ξάφνιασμα.

Μεγάλος φόβος τα τροχαία

Ένας κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι όλο και περισσότερα αγριογούρουνα κατεβαίνουν στους οικισμούς και παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιθετικά, είναι επικίνδυνα καθώς μπορεί να προκληθούν τροχαία ατυχήματα.

«Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συχνά κοπάδια από αγριογούρουνα, να κάνουν βόλτες στην ευρύτερη περιοχή. Όταν δεν έχουν φαγητό κατεβαίνουν από το βουνό και αναζητούν πεινασμένα τροφή. Ακόμα κι αν είναι ακίνδυνα προκαλούν φόβο και ο μεγαλύτερος είναι τα τρακαρίσματα τα οποία γίνονται συχνά το τελευταίο διάστημα, καθώς εμφανίζονται ξαφνικά και στον δρόμο», ήταν τα λόγια του στο evima.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα