Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑίτηση διαζυγίου καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου – Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη

Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου – Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη

Αίτηση διαζυγίου ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία σήμερα απολογείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα. Την αίτηση διαζυγίου επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 33χρονης.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν να σοκάρουν το πανελλήνιο ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί η νέα πληροφορία που ήρθε στο φως, ότι η μητέρα των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, την ώρα που κατηγορείται για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Μάνος Δασκαλάκης για αίτημα διαζυγίου: “Εδώ ο κόσμος χάνεται…”
Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, μετέφερε την αντίδραση του πατέρα των παιδιών μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός. “Εδώ ο κόσμος χάνεται…” ανέφερε ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην αίτηση διαζυγίου αναφέρει μεταξύ άλλων στους λόγους, τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη αναγράφοντας μάλιστα και συγκεκριμένο όνομα γυναίκας με την οποία ο σύζυγός της διατηρούσε σχέση περιστασιακά. Επιπλέον ανάμεσα στους λόγους υπάρχει και η κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου προς την ίδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κάνει λόγο για “μυθεύματα” όσον αφορά την κακοποιητική συμπεριφορά λέγοντας μάλιστα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που είχε ακραίες συμπεριφορές, ωστόσο τονίζει ότι όλα αυτά δεν είναι του παρόντος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα