Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΉταν νεκρή στο σπίτι της εδώ δύο ολόκληρους μήνες

Ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ δύο ολόκληρους μήνες

Η άτυχη γυναίκα πέθανε στο σπίτι της, στη Λαμία και η σορός της έμεινε στα αζήτητα για δύο μήνες. Πώς αποκαλύφθηκε αυτό που είχε συμβεί.

Η έντονη δυσοσμία που αναδύονταν από το κλειστό σπίτι σε συνοικία στο Παγκράτι στη Λαμία, αποκάλυψε την τραγωδία 67χρονης γυναίκας που ζούσε μόνη της, μέσα σε αυτό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί μετά από αναφορές γειτόνων, βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα.

Η 67χρονη που έμενε εκεί πρέπει να είχε χάσει τη ζωή της ίσως και πριν δύο μήνες και πλέον βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Η 67χρονη, έμενε μόνη της στο σπίτι, ενώ δεν είχε επαφές με τους γείτονες που δεν την αναζήτησαν το τελευταίο διάστημα.

Πριν από 15 περίπου ημέρες είχαν παραπονεθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι ήταν από τα σκουπίδια και είχαν ειδοποιήσει το Δήμο. Όταν η μυρωδιά επέμεινε συνδύασαν την εξαφάνιση της γυναίκας και κάλεσαν την αστυνομία που το πρωί της Παρασκευής (10/6) αποκάλυψε την τραγωδία.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δε φαίνεται η διάπραξη εγκλήματος, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβώσουν από τι προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα