Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈτσι έκλεψαν το αυτοκίνητο της Δεβετζή – Από τα “μετάλλια” στις κλοπές…...

Έτσι έκλεψαν το αυτοκίνητο της Δεβετζή – Από τα “μετάλλια” στις κλοπές… στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγούνται δύο από τα πέντε μέλη της σπείρας που «θέριζε» καταλύτες αυτοκινήτων στα νότια προάστια με θύματα ιδιοκτήτες ακριβών αυτοκινήτων.Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, από τα πέντε άτομα που κάθισαν στο εδώλιο οι τρεις εξ αυτών καταδικάστηκαν σε κάθειρξη έξι ετών, ενώ οι άλλοι δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή και ένας πήρε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως κλεπταποδόχος απαλλάχθηκε από την κατηγορία γιατί δεν αποδείχθηκε ότι συμμετείχε και στις κλοπές.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, ένας γνωστός δικηγόρος, που συμμετέχει ως υπερασπιστής κατηγορουμένου σε μεγάλη δίκη που διεξάγεται αυτήν την περίοδο, αλλά και ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης με τεράστια επιτυχία, αφού βρίσκεται πίσω από πολύ γνωστά εστιατόρια της Αθήνας.

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθισαν πέντε άτομα, που βρέθηκαν αντιμέτωπα με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης στην πλημμεληματική της μορφή, της κλοπής και της διακεκριμένης κλοπής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα