Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Έσβησε» η φωνή του Big Brother – Νεκρός ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος...

«Έσβησε» η φωνή του Big Brother – Νεκρός ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός σε ηλικία 67 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του. Ο Γιώργος Μελισσινός έκανε εκπομπές στον 969 RockFM.

Επίσης ασχολούνταν με τη σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ήταν η «φωνή» πολλών διαφημιστικών σποτ, καθώς και του Big Brother.

Ο 969 Rock FM, αποχαιρετά τον Γιώργο Μελισσινό με τα παρακάτω λόγια: «Η μοίρα πάτησε ξαφνικά το mute. Ο Γιώργος Μελισσινός δεν είναι πια εδώ… Έφυγε από κοντά μας χθες. Καλό ταξίδι Γιώργο».

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μελισσινός

Ο Γιώργος Μελισσινός άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά.

«Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – το θέμα είναι ότι πέρασε τέλεια. Τώρα, μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι, συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (να’ναι καλά το iMac και τα plug-ins)», γράφει στο προφίλ του στη σελίδα του Rock FM.

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο. Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο. Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ή συμμετείχε στην παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ταινιών video art, διαφημιστικών σποτ και video clip.

Έγραφε σενάρια και κατά καιρούς έγραφε σε περιοδικά και εφημερίδες. Είχε υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο.

Έζησε και δούλεψε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα