Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈξαλλοι οι συγγενείς του Madclip ψάχνουν αυτόν που διέρρευσε τη φωτογραφία από...

Έξαλλοι οι συγγενείς του Madclip ψάχνουν αυτόν που διέρρευσε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Το μακάβριο υλικό, η δημοσιοποίηση του οποίου έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στην οικογένεια του άτυχου τράπερ, κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα σε ομαδικές συνομιλίες και σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς φίλους, συγγενείς και θαυμαστές του αδικοχαμένου μουσικού να αναζητούν στοιχεία για το απάνθρωπο τέρας που το ανήρτησε.

«Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Mad Clip από το νεκροτομείο, οι φίλοι του, που είναι και εκείνοι γνωστοί στον χώρο της ελληνικής τραπ μουσικής, έχουν ξεκινήσει ένα διαδικτυακό “κυνήγι”, με σκοπό να βρουν αυτόν που είχε πρόσβαση στον χώρο, κατάφερε να τις τραβήξει και τις έδωσε και στα social media. Είναι πολύ εξαγριωμένοι με αυτό το ζήτημα, μόλις καταφέρουν να τον βρουν, θα πάνε να τον συναντήσουν από κοντά…» αποκάλυψε φίλος του τράπερ εξηγώντας ότι έχει κινητοποιηθεί πολύς κόσμος για να βρεθεί η άκρη.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή και των χρηστών του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός. «Αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυθεί. Είναι αρρωστημένο να κυκλοφορείτε φωτογραφίες με έναν νεκρό» έγραψε ένας χρήστης. «Αδιανόητο να κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες σαν του Mad Clip. Ντροπή!» σχολίασε ένας άλλος.

Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιος επιχειρεί να διοχετεύσει και φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος του τράπερ. Η «Espresso» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ένας άνδρας προσπαθεί να βγάλει χρήματα πουλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φωτογραφικό υλικό από την στιγμή που η Porsche του Mad Clip προσκρούει στο δέντρο! Το γεγονός αυτό αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο ότι ορισμένοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο αφού, στην προσπάθειά τους να καρπωθούν χρήματα, δεν διστάζουν να φέρουν στο φως υλικό από την στιγμή που ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα